Produkter der understøtter læring

Læring er de processer, der gennem hele livet gør, at vi udvikler os og bliver dygtigere. Læring er individuel, og vi lærer alle sammen på forskellige måder, afhængigt af hvem vi er, og hvad vi skal lære. 

 

Fremtidens arbejdsmarked kræver, at man kan være kreativ og tænke i nye baner, kan formidle og kommunikere med hinanden, kan udvikle og indgå i samarbejde på flere måder. Man skal være opdateret på de nyeste teknologier samt evne de digitale hjælpemidler og arbejdsformer.

 

Et godt læringsmiljø skal understøtte udviklingen af netop disse elementer. Samtidig skal læringsmiljøet være fleksibelt og kunne tilpasses, så det passer bedst muligt til dét, der skal læres og den, der skal lære det.

Hos Roomy tror vi på, at kompetencer inden for kreativitet og innovation, formidling og kommunikation, samarbejde og arbejdsformer, teknologi og digitalisering er vigtige for at skabe det bedste lærings- og udviklingspotentiale. Disse kompetencer er grundsten i 21’st Century Skills og er nødvendige i et globaliseret og digitaliseret samfund i konstant forandring.

 

Roomy Learning_Digitalisering og Teknolo

Fleksibilitet

Nye teknologier

Omstillingsparathed

Langtidsholdbar

Forskellige teknologier

Digitalisering og Teknologi

For Roomy er det en selvfølge at digitalisering og teknologi er en del af et nutidigt læringsmiljø. Digitale og teknologiske læremidler skal kunne anvendes fleksibelt og give mulighed for både individuelle og sociale læringsformer. Læringsrummet skal appellere til en alsidig og kreativ brug af digitale og teknologiske læremidler.

 

Vi fokuserer på at skabe vores produkter så fleksible som muligt, så de understøtter forskellige anvendelser af digitale læremidler. 

 

Udviklingen af teknologiske- og digitale hjælpemidler sker i et enormt højt tempo. Roomy skaber ikke teknologiske og digitale produkter men skaber produkter, der kan rumme den hastige forandring og udvikling af teknologien. De fleksible løsninger muliggør at teknologiske og digitale hjælpemidler kan udskiftes og varieres. Det er dermed muligt at træffe forskellige beslutninger om, hvilken teknologi, der skal være til rådighed til processen alt efter målet.

 

Roomy
DK-8722 Hedensted
+45 21 97 16 41
mail@roomy.dk
www.roomy.dk

© Copyright Roomy ApS 2018 - All rights reserved. Designed and powered by Roomy ApS.

  • linkedin
  • Facebook
  • Instagram